Over Ilse 2019-06-19T15:33:06+00:00

Wie ben ik?

Ik ben werkzaam als coach en trainer. Ik houd me bezig met bewustzijn, intelligentie en sensitiviteit.

Om me heen zie ik dat steeds meer mensen op zoek zijn naar rust en persoonlijke groei. Ze ontdekken dat ze hinder ondervinden van hun gedachten.

Intelligentie kan heel handig zijn, maar dan is het wel belangrijk dat we daar mee leren om te gaan. RustManagement werkt daarvoor uitstekend.

Al op de basisschool had ik veel last van overactieve hersens. Vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid, slechte lichaamscontrole, het waren een aantal lichamelijke klachten die met deze overactiviteit gepaard gingen. Pas op de middelbare school werd geconstateerd dat een bovengemiddelde intelligentie de oorzaak was van talloze klachten.

In de jaren daarna ben ik me gaan verdiepen in methoden om gedachten tot rust te brengen en te benutten. De resultaten vond ik verbluffend. Mijn gezondheid verbeterde, ik had veel meer energie, meer inspiratie, werd productiever en het leven werd ineens leuk. Pas toen ben ik ook de voordelen gaan ontdekken van intelligentie. Bij mij rezen vragen: “Waarom heb ik dit niet eerder geleerd? Waarom wordt hier in het onderwijs niets mee gedaan? Waarom wordt dit in het bedrijfsleven niet toegepast?”

Dat was voor mij de aanleiding om me de benodigde kennis eigen te maken om anderen te kunnen begeleiden. Ik heb trainingen, cursussen en opleidingen gevolgd en ben dankbaar dat ik onder de vleugels van verschillende professionals ben meegenomen voor het opdoen van specialistische kennis.

Zo heb ik onder andere bij Civas een opleiding coaching en een opleiding counseling gevolgd. Ik heb training gehad in het werken met hoogbegaafdheid, meervoudige intelligenties, mentaliseren en de creatiespiraal. Ik heb training gehad in het werken met energie en haptonomie. En ik heb leren coachen met behulp van visualisatie.

Begin 2018 ben ik gestart met RustManagement. Al snel bleek dat ik niet de enige ben die veel denkt en daar hinder van ondervindt. Inmiddels heb ik al vele mensen mogen helpen bij het vinden van meer innerlijke rust, meer energie en het ontdekken en realiseren van hun wensen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Contact >>

Een aantal opdrachtgevers: