Over Ilse 2017-05-18T21:11:34+00:00

Wie ben ik?

Ik ben werkzaam als zelfstandig therapeut, coach en trainer. Ik houd me bezig met bewustzijn, intelligentie en sensitiviteit.

Om me heen zie ik dat steeds meer mensen op zoek zijn naar rust en persoonlijke groei. Ze ontdekken dat ze hinder ondervinden van hun gedachten.

Intelligentie kan heel handig zijn, maar dan is het wel belangrijk dat we daar mee leren om te gaan. RustManagement werkt daarvoor uitstekend.

Al op de basisschool had ik veel last van overactieve hersens. Vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid, slechte lichaamscontrole, het waren een aantal lichamelijke klachten die met deze overactiviteit gepaard gingen. Pas op de middelbare school werd geconstateerd dat een bovengemiddelde intelligentie de oorzaak was van talloze klachten.

In de jaren daarna ben ik me gaan verdiepen in methoden om gedachten tot rust te brengen en te benutten. De resultaten vond ik verbluffend. Mijn gezondheid verbeterde, ik had veel meer energie, meer inspiratie en het leven werd ineens heel erg leuk. Pas toen ben ik ook voordelen gaan ontdekken van intelligentie.

Iedere dag weer vind ik het boeiend te ontdekken hoe complex intelligentie en bewustzijn is. Het is mijn passie anderen daar kennis mee te laten maken.

Wil je meer weten over Ilse Heesterbeek? Neem dan contact met haar op.

 

Contact >>

Een aantal opdrachtgevers: