Over Ilse 2020-03-23T21:03:32+01:00

Wie ben ik?

Ik ben Ilse Heesterbeek en ik houd me bezig met bewustzijn, intelligentie en sensitiviteit. 

Om me heen zie ik dat steeds meer mensen op zoek zijn naar rust en persoonlijke groei. Ze ontdekken dat ze hinder ondervinden van hun gedachten.

Intelligentie kan heel handig zijn, maar dan is het wel belangrijk dat we daar mee leren om te gaan.

Al op de basisschool kreeg ik lichamelijke klachten door te veel denken: vermoeidheid, hoofdpijn, duizeligheid… Een EEG scan liet zien dat overactieve hersens de oorzaak waren. Ook op de middelbare school worstelde ik regelmatig met dat overmatige denken.

In de jaren na de middelbare school ben ik me gaan verdiepen in methoden om gedachten tot rust te brengen en te benutten. Dat hielp me enorm. Mijn gezondheid verbeterde, ik had veel meer energie, meer inspiratie, werd productiever en het leven werd ineens een stuk leuker. Bij mij rezen vragen: “Waarom heb ik dit niet eerder geleerd? Waarom wordt hier in het onderwijs niets mee gedaan? Waarom wordt dit in het bedrijfsleven niet toegepast?”

Dat was voor mij de aanleiding om me verder te gaan verdiepen in het hoe en waarom. Ik ging me de benodigde kennis eigen maken om anderen te kunnen begeleiden. Ik volgde trainingen, cursussen en opleidingen en ik ben dankbaar dat ik onder de vleugels van verschillende professionals ben meegenomen voor het opdoen van specialistische kennis.

Zo heb ik onder andere een opleiding coaching en een opleiding counseling gevolgd. Ik heb training gehad in het werken met hoogbegaafdheid, meervoudige intelligenties, mentaliseren en de creatiespiraal. Ik heb training gehad in het werken met energie en haptonomie. En ik heb leren coachen met behulp van visualisatie.

Begin 2008 ben ik gestart met RustManagement. Al snel bleek dat ik niet de enige ben die veel denkt en daar hinder van ondervindt. Inmiddels heb ik al vele mensen mogen helpen bij het vinden van meer innerlijke rust, meer energie en het ontdekken en realiseren van hun wensen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Contact >>

Een aantal opdrachtgevers: