Ilse Heesterbeek – Haptonoom en coach voor denkers in Breda

Mijn naam is Ilse Heesterbeek en ik werk als haptonoom en coach voor denkers in Het Boshuis in Breda. Ik ben geboren in 1986 in Hapert, maar woon inmiddels ruim 10 jaar in Breda met mijn vriend en onze 2 kindjes. In 2008 ben ik gestart met RustManagement.

Na een turbulente schooltijd op het VWO ben ik naar het Centrum voor Creatief Leren gegaan. Tegelijkertijd heb ik cursussen gevolgd in energetische massage en Reiki. Ik vond het wat zweverig, maar tegelijkertijd vond ik het fascinerend hoe helend de juiste manier van aanraken kan zijn. Mijn interesse was gewekt en ik ben me verder gaan verdiepen in denken en voelen.

Nadat ik klaar was bij het Centrum voor Creatief Leren wilde ik m’n opgedane kennis en ervaring in de praktijk gaan brengen. Ik volgde een opleiding coaching en een opleiding counseling bij Civas. Een paar jaar later volgde ik de cursus Cranio Sacraal. Bij Carla van de Waarssenburg leerde ik coachen door middel van visualisatie. Weer een paar jaar later volgde ik bij Ted Troost de masterclass haptonomie. Dankzij Ted werd de kracht van voelen lekker praktisch en aards.

Naast de praktijk heb ik nog een tijd gewerkt met hoogbegaafde drop-outs bij het CCL en bij Spirare. Hier heb ik veel geleerd over het werken met jongvolwassenen die door hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, autisme en/of AD(H)D een andere vorm van begeleiding nodig hadden om te floreren dan hen in het reguliere onderwijs werd geboden. Hier heb ik intern training gehad in mentaliseren, meervoudige intelligentie en het inzetten van de creatie spiraal.

Gedurende een aantal jaar heb ik met de partners van Perpetuum Organisatieontwikkeling hele gave trainingen (o.a. Proces-U) verzorgd voor het bedrijfsleven. Bij deze ervaren trainers heb ik waardevolle kennis en inzichten opgedaan die ik nog dagelijks gebruik.

Ben jij op zoek naar een haptonoom in Breda? Een coach voor een (hoogbegaafde) denker? Of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met me op.

Een aantal opdrachtgevers: