Meer energie krijgen

Meer energie kun je op veel verschillende manieren krijgen. Enkele dingen die je helpen om je fit te voelen zijn:

  • Gezond en gevarieerd eten;
  • Voldoende water drinken;
  • Regelmatig bewegen;
  • Naar buiten gaan;
  • En rust nemen.

Wil je gedurende de dag meer energie? Probeer dan af en toe effectief pauze te houden. Zo rust je uit en heb je ook aan het eind van de dag nog voldoende energie.

Hieronder vind je een meditatie oefening die je kan helpen om afstand te nemen van je werk, zodat je daarna weer helder en alert aan de slag kunt. Je zult merken: mediteren kost geen tijd, maar scheelt tijd. 

Beter slapen

Heb je een slechte nachtrust door gedachten aan je werk? Heb je moeite met inslapen of wordt je ’s nachts wakker met een hoofd vol gedachten? Probeer overdag een paar keer een Power Pauze te nemen, dat merk je terug in je nachtrust. 

Meer energie krijgen door wat je doet

Er zijn dingen die je energie kosten en die je energie opleveren. Wat kost jou energie? En waar krijg je juist energie van? Doe je genoeg dingen waar je energie van krijgt? De moeite waard om eens kritisch naar te kijken!

Uitgerust aan het werk

Nieuwsgierig geworden hoe je jouw werk of dat van je werknemers zou kunnen verbeteren met meditatie? Maak dan een afspraak voor coaching of een training op het werk.

Elke maand deel ik een video die je kan helpen bij het creƫren van meer energie en meer innerlijke rust. Abonneer je hier om op de hoogte te blijven.

Meer energie krijgen